Arrangementer

Byvandring i Slyngborgkvarteret.

(medlems arrangement) !

Kære medlemmer

 

Som annonceret i vort seneste nyhedsbrev har vi hermed fornøjelse til at inviterer medlemmer med ledsager til byvandring i Slyngborgkvarteret.

Søndag den 8. maj kl. 13.30 – ca. 15.30.

Mødestedet er bænkene på hjørnet af Vester Vold og Søren Møllersgade. 

 

"Man maa i det mindste op i de afsides gader på ”Nordre bakke” og omkring ”Slyngborgtoften” for atter at fornemme et Pust af Fortids stille Liv og stille Lykke”. Sådan skrev den randrusianske forfatter Henrik Pontoppidan i 1885.

Den stilhed Pontoppidan oplevede på Slyngtoften i Randers blev i de følgende 50 år afbrudt af opbygningen af et helt nyt boligkvarter, der sprængte byens rammer mod nordvest.


Gå ikke glip af en spændende vandring og fortællinger om nogle af husene og dem der opførte dem i et af de store byggeboom og udvidelse af byen i starten af det 20. århundrede.

Mette Mønster og Maria Fangel vil være vores guider, hvor du/I også har mulighed for at genopleve jeres minder om dette unikke kvarter.

Tag endelig gode naboer eller venner med.

Deltagelse er gratis, men da der vil være et lille traktement midtvejs undervejs vil vi gerne have jeres tilmelding.

Du/I kan tilmelde dig/jer til: Hanna Christensen tlf./ SMS 2943 6127 eller Maria Fangel Tlf./SMS 4145 3534 eller Hjemmesiden www.byoglandranders.dk


Helst senest den 6. maj inden kl. 22.00

Vi glæder os til at se dig/ jer

Tilmeld dig/jer her!