Aktuelt lige nu

 

 

 

FORENINGEN FOR BY- OG LANDSKABSKULTUR

i RANDERS KOMMUNE

Aktuelt lige nu.

Håb for en bedre løsning

Det er med et lettelsens suk at vi gennem "RANDERSiDAG" erfarer at lokalplanen for Thors Bakke er brudt sammen. Det er jo ingen Hemmelighed at vi fra Foreningen for By- og Landskabskultur i Randers Kommune, er stærkt i mod opførelsen af de planlagte højhuse på Thors Bakke. Højhuse som ville være ødelæggende for det homogene og unike bymiljø som Randers midtby udgør. Det ser ud til er at det planlagte punkthus mod nord kan blive en betydeligt lavere bygning. Desværre ser det ikke ud til at det påtænkte punkthus mod syd til Østervold endnu ikke er taget af tegnebordet.

Vi mener at der naturligvis skal laves en ny lokalplan for området. En lokalplan der i langt højere grad tager hensyn til det omkringliggende bymiljø og at man fra kommunens side viser at den påståede borgerinddragelse tages seriøst.

 

Nørregade 7 ( Randers Amtsavis)

 

Bestyrelsen konstanterer med glæde, at der nu er sat stillads op på facaders mod Nørregade og Lille Voldgade hvilket betyder at den "rigtige" facade renovering af den fredede bygning nu er i gang.

 

Vi glæder os til at følge arbejdet og se det færdige resultat.

Læserbrev vedr. Thors Bakke.

Læs Lokalplansforslag 581 Thors Bakke

Læserbrev vedr. Borgerinddragelse.

Læserbrev svar til borgmesteren

Indsigelse Thors Bakke.

Hvad er din mening? Send din kommentar til bestyrelsen!